Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP-puolustaja Jyrki Välivaara vuodeksi KHL-liigaan

Veikkausvinkit

 
JYP-puolustaja Jyrki Välivaara vuodeksi KHL-liigaan

JYP-puolustaja, jääkiekon maailmanmestari Jyrki Välivaara pelaa ensi kauden KHL-liigaa venäläisessä Metallurg Novokuznetskissa.  Kaudeksi 2012 - 2013 Välivaara palaa kasvattajaseuraansa JYPiin.

- Meillä on sopimuksessamme optio, joka mahdollistaa Välivaaralle yhden kauden pelaamisen ulkomailla tiettyä seurakorvausta vastaan. Oli odotettavissa, että kysyntä on nyt erityisen kova hyvän SM-liigakauden ja maailmanmestaruuden jälkeen. Hienoa, että kokenut pelaajamme saa tällaisen mahdollisuuden ja vielä hienompaa on Välivaaran paluu JYP-paitaan KHL-kauden jälkeen, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Jyrki Välivaara on luonnollisesti tyytyväinen KHL-mahdollisuudesta.

- Edessä on uusi sarja ja uusi maa. Haastetta riittää ja vähän jännittääkin, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kertoo Jyrki Välivaara.

- Aina olen urallani antanut kaiken seuralle, jonka paitaa kannan. Niin tulen tekemään ensi kaudellakin, kun päälläni on Metallurg Novokuznetskin paita, hän vakuuttaa.

Silti paluu vuoden päästä takaisin JYPiin antaa myös hyvän tunteen.

- Siihen on aikaa eikä sitä voi tässä vaiheessa paljon miettiä, mutta toki lämmittää, että tiedän urani jatkuvan kasvattajaseurassani. Tämä kokonaiskuvio on minulle paras mahdollinen ratkaisu, Välivaara sanoo.

JYP varautui Jyrki Välivaaran lähtöön pestaamalla muutama viikko sitten joukkueeseen kokeneen, kiekollisen puolustajan, Ruotsista palaavan Arto Laatikaisen, joka valittiin SM-liigan parhaaksi puolustajaksi edellisellä SM-liigakaudellaan 2007 - 2008.

35 -vuotias Jyrki Välivaara pelasi viime kaudella SM-liigan runkosarjassa 53 ottelua tehoin 8 + 20 (+20). Välivaara on voittanut Suomen mestaruuden JYPissä 2009 ja Tapparassa 2003.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JyrkiVälivaara

Jyrki Välivaara

30.5.1976 Jyväskylä
Tiedot


Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää
JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta.

Lue lisää
Miika Lahti jatkaa JYPissä

Miika Lahti jatkaa JYPissä

JYP käyttää keskushyökkääjä Miika Lahden sopimuksen sisältämän option, ja 31-vuotias Lahti jatkaa JYPissä kauden 2018 - 2019 loppuun asti. Maalivahti Pekka Tuokkolan sopimusta on jatkettu 1. joulukuuta asti.

Lue lisää
Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni toimii JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajana tämän kauden loppuun asti eli JYPin toimitusjohtaja Aku Valleniuksen sairausloman ajan.

Lue lisää