Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hippoksella isot järjestelyt perjantain MM-kansanjuhlaan

Veikkausvinkit

 
Hippoksella isot järjestelyt perjantain MM-kansanjuhlaan

Jääkiekon maailmanmestaruusjuhlinta perjantai-iltana 10.6. Jyväskylän Hippoksella saa suuren festivaalin puitteet. Tapahtuman järjestäjät Jyväskylän kaupunki ja JYP panostavat kansanjuhlan puitteisiin MM-kullan vaatimalla otteella. Maailmanmestarijoukkueen pelaajista lavalla nähdään Jarkko Immonen, Jyrki Välivaara ja Antti Pihlström. Kiekkohenkisestä musiikista vastaavat Finnish Hockey Mafia ja Poika saunoo -hitin laulaja Poju. Tilaisuuden juontaa Timo Lievemaa. MM-juhlien ohjelma alkaa kello 18 ja kestää tunnin. Jyväskylän kaupunki muistaa juhlassa Jyp-taustaisia maailmanmestaripelaajia ja joukkueen fysioterapeutti Timo Vaitista.

- Ohjelma on kovalla sykkeellä toteutettava tunnin mittainen spektaakkeli, kertoo tapahtuman tuottajana toimiva Vesa Walden Festago Oy:stä.

Juhlien toteuttaminen vaatii satoja ammattilaisten työtunteja. Yksi osa tapahtumaa on paikalle pystytettävä jättinäyttö.

- Tapahtuman aikana näytölle tuotetaan live-kuvaa ja videomateriaalia, joten yleisöllä on mahdollisuus seurata lavan tapahtumia myös kauempaa, kertoo Walden.

Erikoisjärjestelyjä vaativan pyrotekniikan toteuttajana on vuoden 2011 ilotulituksen Suomen mestari Pyroman Oy. Yhtiö on hoitanut mm. Euroviisujen pyrotekniikan, Nightwishin ja lukuisten ulkomailla toteutettavien festivaalien erikoistehosteet.

- Lava rakennetaan Synergia-areenan julkisivun eteen, n.s. VIP-parkkialueelle eli Hippoksen P 6 -alueelle. Juhla-alueen rakentaminen sulkee liikenteen tapahtuma-alueella aamuseitsemästä alkaen. Hippoksen muut pysäköintialueet ovat normaalissa käytössä niin päivän ajan kuin tapahtuma-aikana. Kulku hiekkaparkkialueille onnistuu Rautpohjankadulta n.s. Monitoimitalon kulmalta.

- Tapahtuma-alue eli P 6 -alue suljetaan autoliikenteeltä aamulla klo 7. Kulku Ravintola Hurrikaaniin onnistuu. Iltajuhliin suosittelemme kuitenkin saapumista kävellen, kertoo tapahtuman turvallisuuspäällikkö Mika Rautamies JVP Group Oy:stä.
Sääennuste lupaa hellettä tapahtumapäiväksi, minkä vuoksi järjestelyissä on varauduttu vesipisteellä.

- Suosittelemme ottamaan myös oman vesipullon mukaan, koska vesipisteet voivat ruuhkautua, painottaa Vesa Walden.

JYP järjestää ulkoalueelle virvoitusjuomien ja grillimakkaran myyntipisteet. Synergia-areenan A-käytävän baari palvelee juhlayleisöä sisätiloissa. Myyntipisteet avautuvat klo 16.30. Yleisön wc-tiloina toimivat Synergia-areenan A-käytävän yleisö-wc:t.

Tapahtumassa noudatetaan uutta tupakointilakia ja tupakointi on kielletty muualla kuin Rautpohjan kadun puolella olevalla tupakointialueella.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRisto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää
JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta.

Lue lisää
Miika Lahti jatkaa JYPissä

Miika Lahti jatkaa JYPissä

JYP käyttää keskushyökkääjä Miika Lahden sopimuksen sisältämän option, ja 31-vuotias Lahti jatkaa JYPissä kauden 2018 - 2019 loppuun asti. Maalivahti Pekka Tuokkolan sopimusta on jatkettu 1. joulukuuta asti.

Lue lisää
Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni toimii JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajana tämän kauden loppuun asti eli JYPin toimitusjohtaja Aku Valleniuksen sairausloman ajan.

Lue lisää